miercuri, 21 ianuarie 2009

fara scop

Te-ai simtit vreodata atat de insemnificativ incat pe cea mai urata vreme, pe cea mai pustie strada, pe cea mai intunecata directie sa iti doresti sa mergi cu spatele si sa ajungi cat mai tarziu acasa?

Ai ajuns vreodata sa faci lucruri pe care nu le-ai fi facut niciodata doar sa zici ca faci ceva caci esti atat de neinteresant?

Ai stat sa calculezi care este cea mai indicata traiectorie pe care tigara ta trebuie sa o urmeze in asa fel incat sa cada perfect in locul pe care l-ai tintit in prealabil caci lipsa de viata din inima si mintea ta sunt atat de mari incat preferi sa aberezi mental?

Ai reusit vreodata sa ajungi atat de deprimat incat sa incepi sa dai nume la fiecare scara pe care o urci catre casa ta desi ai lift si stai la un etaj destul de superior?

Ai fost vreodata capabil sa te uiti in aceeasi directi de n+1 ori fara sa te intereseze nimic altceva peste ce iti trece privirea cand iti intorci capul spre directia dorita?

Ai ajuns candva sa te simti atat de catatonic incat sa nici nu-ti mai doresti sa deschizi ochii ca ti-e frica de ce ai putea vedea?

Chiar crezi ca poti schimba lumea? Crezi ca lumea vrea sa fie schimbata?

ar mai fi multe de zis si scris dar... nu mai pot

Niciun comentariu: