marți, 27 ianuarie 2009

fericirea si durerea la absolut


Buna noaptea dragii mei din nou va spun si din nou revin cu o scriere.

Iubiti...iubiti dragi oameni iubiti caci merita. sentimentul iubiri este ca un elixir ce va face sa renasteti, sa fiti umani, sa fiti trezi, sa va treziti din necazul zilnic si sa va ridicati din abisul nefericirii.

Sa simti fluturasii in burta de fiecare data cand o vezi...sa simti cum incepi sa tremuri cand vine spre tine...sa te simti fara suflare cand isi ridica ochii din pamant si-ti zambeste...sa simti cum o senzatie ciudata, inexplicabila te cuprine impreuna cu bratele ei...sa simti cum ti se inmoaie genunchii cand te saruta...sa simti extazul cand te uiti in ochii ei...sa simti ca plutesti cand privirea ei te penetreaza...sa zbori efectiv cand o tii de mana.

Dar sa iubesti e si dureros cand esti despartit de ea; simti ca esti lipsit de orice chef...simti ca viata nu mai are sens...simti ca mori fara atingerea ei...simti ca ai da orice doar pentru o farama de fericire din partea ei...simti ca propria-ti umbra te depaseste pasind incet pe drumul fara destinatie...simti ca apa nu mai curge...simti ca aerul nu-ti mai este necesar...simti ca vantul nu mai bate...simti ca soarele nu mai straluceste...e intuneric...simti ca lumea se prabuseste asupra ta...simti ca nu te poti ridica din prapastia in care esti...simti ca inima si se sparge ca un cristal trantit de pamant...simti ca in mintea ta neuronii se sinucid unul cate unul, strangulandu-se cu proprii lor axoni...simti ca viata s-a sfarsit...nu mai simti nici o lacrima curgand pe obrazul tau caci nu mai esti capabil nici sa plangi...pur si simplu nu mai existi.

Totusi plangi...mereu...neincetat...in jurul tau s-a creat un zid ce nici o bucurie nu-l mai intrece...doar ea poate sa te faca sa renasti...doar ea e capabila sa-ti lumineze din nou calea...doar ea te poate determina sa mai existi.

Cineva spunea ca trebuie sa fi increzator in puterile tale, ca totul este trecator si ca timpul le rezolva pe toate. in puterea ta si in vointa ta sta doar sa o faci fericita, nu exista putere sa poti trece peste...totul este trecator in afara de iubirea pe care o porti acelei fete...timpul este cel mai mare dusman al tau, caci pe clipa ce trece durerea devine mai mare si mai mare si mai mare.

Daca iubesti sincer nimic din lumea asta nu poate schimba acest sentiment, nimic nu te poate face sa renunti la acest sentiment, nimic nu este la fel ca atunci cand nu iubesti...iubind intrii intr-o alta lume...si iubind sincer ramai pururea in ea.

Doamne...te implor, iubeste-o la fel de mult cat o iubesc eu...si da-mi te rog puterea sa o iubesc si mai mult...pururea

Niciun comentariu: