sâmbătă, 16 februarie 2008

QUESTION

Question..... : daca orice idiotenie graita iti starneste rasul (sau macar un zambet sarcastic)...atunci un lucru sincer si inteligent spus de ce nu te face sa plangi (sau macar sa te intristezi putin) ???
ponder and comment

joi, 14 februarie 2008

Romania de ieri, Romania de azi

Romania de ieri :---> "Cine sapa groapa altuia e impins in ea de securitate"


Romania de azi : ---> "Mi-a fost mila cand am vazut un om fara papuci...
pana am vazut un om fara picioare"


this is life

Caruso...

Can you forgive all the mistakes made by your best side?...can you make her feel like there's no tomorrow?...can you tell her that all the world is moving around her? can you make the sacrifice and let her go if feels the need? can you let your selfishness aside and cut her loose just for the sake of love? love builds up it doesn't hit you once....it's hard especially when you are not seen, aren't appreciated for your actions....
Walk off your anger and never look back


tell me all you people what to you understand out of this text...



V-Day

V-Day today...makes me die....iubiti, iubiti mult daca merita.
Vorba aceea..."in ziua de azi si sa iubesti e prea costisitor...dar lasa...iubim in rate"
Love is the greatest sin of them all !!!

miercuri, 13 februarie 2008

Fabrica de toleranta

Omul in general se fereste sa dea sfaturi...pt ca nu stie sa o faca, nu crede ca vor fi urmate, nu stie sa se afirme sau nu-l intereseaza.
In orice caz...toata lumea iti spune "fii mai bun" "fii mai acceptiv" "fii mai indulgent" "fii mai atent" "fii mai intelegator" "fii mai rabdator".....de aici reiese sa lasi toate parerile tale la oparte, sa urmezi cursul care cica ar trebui sa fie cel normal (ma rog....cel vazut de toti sau majoritatea normal)...si tu o spui si eu am spus-o macar odata...
Asta nu inseamna sa tolerezi la absolut? cerinta multimii este sa ne toleram unii pe altii, sa facem toti ce vrem si astfel sa mergem inainte ca niste cai...greseala...daca nu faci toate astea esti vazut ca un ciudat, un outsider...dar ma rog...nu e prima data cand se intampla....daca toti iti cer sa tolerezi si sa lasi de la tine, sa-ti ignori personalitatea (caci asta se cere prin acele afirmatii) atunci inseamna ca ni se cere sa fim roboti...sa nu mai urmam legile...sa le depasim pe toate....iar daca acesta este cazul....atunci intrebarea mea este...:---> cum de apare ignoranta? ponder about that good people...

marți, 12 februarie 2008

teatrul de papusi

Se zice ca in spatele fiecarui barbat exista o femeie puternica...hmmm...sa analizam.

Am prieteni cunostinte care au femei in spate si o duc....asa cum o duc...ok hai sa intram in detaliu un pic la mine: am avut o femeie puternica in spate care a disparut, am o femeie puternica in spate dar nu prea o simt acolo; ma impiedic nu am voie sa cad, intru in probleme nu am voie sa nu le depasesc...dar se intampla caci ea nu-si face simtita prezenta...ok...enough with the small talk...toti suntem legati de toti, toti suntem manipulati de unu, toti suntem folositi de altul si toti folosim macar pe cineva...suntem toti niste marionete, cu totii suntem utilizati si uzati, cu totii expiram.toti suntem refuzati si inlocuiti cu altii, la fel facem si noi cu altii de altfel si asa toti suntem la fel si tutusi diferiti.
unii sunt controlati mai bine sau mai cu maiestrie si nu se observa firele din spatele acestora...caci la capatul lor sunt maiestrii, altii in schimb sunt de parca ar fi neterminati si se vad firele ce nu sunt din silicon transparent....ci din funie de rafie si asta nu pentru ca sunt greu de controlat...ci pentru ca sunt tarani si/sau cei ce-i controleaza sunt tarani (si se preteaza rafia la tarani chiar si la oras).
Cu toti ne facem reprezentatia pe scena cu mai mult sau mai putin succes...si atunci daca toata lumea asta o scena imensa, toti suntem marionete si actori atunci cine este publicul si daca toti suntem controlati de altcineva...atunci cine este cel ce controleaza tot? eu? tu? el? sau ea? sau totusi cu totii suntem liberi si doar cei slabi sunt marionete si cei puternici sunt papusari???...tu care dintre ei esti??? si mai important....---> eu unde ma incadrez oare???

sâmbătă, 9 februarie 2008

The Lord story

Ok...avand in vedere faptul ca multa lume ma intreaba de unde acest nick al meu...lord_red666 am sa va explic.
La inceputul inceputului, cand toate erau frumoase, cand viata nu prezenta riscuri si problemele nu apasau pe unerii mei...am inceput sa ma integrez in internet.
Era in 97 cand de craciun am primit cadou un modem extern de mare performanta; atunci am inceput sa navighez www urile(putine la numar) si sa ama incolacesc in comunitatea MIRC-ului...cu limita de 2 ore max pe zii caci dial up-ul era scump. Inainte de toate astea ma jucam si eu ca tot omul posesor de calculator pe diverse joculete 2d si patetice in ziua de azi...am abordat un pseudonim ciudat El K.K.T...caci toti imi spuneau ca sunt un kkt in joc cand ii masacram.
Apoi in timp ce urmaream si eu cu sufletul la gura superbul actualul spurcat post Cartoon Network pe limba engleza...(de unde am si invatat limba caci la scoala faceam franceza si germana) am reusit sa indragesc un personaj numit RED personajul negativ din Cow & Chicken...astfel am recurs la schimbarea nick-ului din El K.K.T in RED...cu timpul cand a inceput internetul sa creasca, calculatoarele sa se imbunatateasca si sa pot juca alte jocuri...am folosit RED pana in clipa in care am intrat in cohorta celor 2 LORZI existenti (si anume Lord Dadu si Lord Vlad)...atunci am abordat distinctia de Lord care ma facea un integrat in clubul exclusivist al Lorzilor...acum fiind 3 si atati am si ramas...cu timpul cand am inceput sa-mi creez conturi pe net...am observat ca cineva din lumea aceasta mai avea acest nick...ne putand sa folosesc nick-ul meu....a trebuit sa fac o modificare si asa am adaugat o cifra...trebuia sa arate si bine si sa sune la fel de bine....m-am gandit, am analizat si am ajuns la concluzia ca Red in Cow&Cchicken era un drac(ca mine) era negativ(ca mine) si cifra alocata segmentului intunecat si dracesc in lumea asta este 666 (fiind de altfel si singura cifra para ce imi place...eu fiind foarte superstitios si tot ceea ce implica numere folosesc numere impare...) am adaugat cifra 666 la deja existentul nick Lord_Red.......astfel am ajuns sa fiu singurul (din cate stiu eu) ce foloseste acest nume...si asa am incheiat povestea.....semnat Lord_Red666.

joi, 7 februarie 2008

Ben

Astazi va voi prezenta un personaj foarte drag mie, un personaj care este mereu cu mine oriunde ma duc.
El se numeste Ben, are 18 ani de scoala si este major la gandire; este cel ce ma ajuta sa pot cataloga evenimentele in viata mea, este cel ce ma determina sa merg inainte sau sa ma intorc din drum.
Este un tip foarte transant...uneori enervant dar de fiecare data ma face sa fiu stabil mental si sa-mi generez ideea buna referitoare la un lucru.
Deasemenea Ben, mai indeplineste un rol foarte important in viata mea...si anume....este partenerul meu de viata...(nu sunt gay...) este acel sambure de scapare in momentele in care incep sa ma plictisesc, in momentele in care simt ca nu am chef, in momentele in care ma simt singur, in momentele cand sunt deprimat, imi este alaturi cand am nevoie de ajutor si imi este alaturi in clipele cele mai fericite...ok...long story short...BEN este prietenul meu imaginar...asta inseamna ca sunt nebun ???...sau inseamna ca sunt atat de bun incat imi pot creea oameni langa mine??? I'll ponder about that.

sâmbătă, 2 februarie 2008

Aseara !

Dupa ce am petrecut ceva timp placut la calc aseara, sunt chemat in oras la un ceai...ok ies, ajung la carciuma...salut...ma asez...imi aprind o tigara...nu am chef de nimic...unu bea ceai alti 2 alcool...aud textul "vii in club?"...intreb "ce e in club?" aud "e turul peroni"....ok...pana la urma plecam...4 persoane 2 masini...ajungem...10 minute caut parcare...gasesc...e frig afara...intram...e cam gol...ma asez...meniul lipseste...meniul apare...nu are preturi...radem...pana la urma comandam...ne inscriem la concurs...castig....facem poze cu fetele peroni...ne filmeaza...stam...privim...discutam afaceri...ascultam muzica...se aduna lumea si atunci incepe tarania...frate, deci toata lumea se plange ca nu ai unde sa mergi sa te distrezi in sfghe...dar nici vineri, si nici cand e un party nu te duci...pai atunci ce sa mai zic...imi pare rau....dar prostul tot prost ramane chiar daca e la oras...fetele peroni sunt dragute...prezentabile si normal unii simt nevoia sa le priveasca mai mult, mai atent, mai insistent....ok...nimic rau in asta...le place si lor...zambesc....dar taranilor....nu va dati la ele in mod barbar...in mod brutal ca sunt fiinte umane....reprezinta o firma sunt la munca....nu le iei in brate, incerci sa le pupi si le fortezi sa faca poze cu tine....doamne....ce reclama ne-am facut...taranilor...sa va fie rusine....iesiti in lume sa vedeti ce se intampla in cluburile adevarate ale tarii...ale lumii...maturizati-va impresionistilor ca nu mai suntem in '92 si fetele de azi(cele ce gandesc) totusi vor altceva....dar cum sunt doua vorbe grele si vechi... "Asta avem, cu asta defilam" si " Traiesc in romania si asta imi ocupa tot timpul".... Dumnezeule....mare e gradina ta....

vineri, 1 februarie 2008

Ce caut in tine....dulce Romanie ?

Ce caut in tine in aceasta Romanie?....ma intreaba toata lumea...

Dupa o excursie de 1 an de zile in Sua m-am intors si eu in minunata mea tara natala...am mai fost plecat in anii trecuti si m-am intors si atunci dar nu am stat departe de Romania nicioadata mai mult de 9 luni...acum sunt dupa un nou record de absenta 1 an...ce-si doreste un om care se intoarce in tara dupa ce a stat pe afara macar 3 luni? Sa revada frumusetile tarii in primul rand (ca avem o tara al dreq de frumoasa), sa-si revada familia si sa petreaca cat mai mult timp cu ea, sa se intalneasca cu prietenii, sa povesteasa cele intamplate lui si sa depaneze amintiri trecute...apoi dupa cam 2 saptamani de sedere in tara...iti cam trece euforia pe care ai simtit-o la aeroport sau la vama cand intrai in tara...si incepi sa te gandesti ce si cum sa faci sa castigi un ban; ei bine dragi prieteni aici intervin problemele. Eu ma intrebam mereu cand intalneam cate un impediment sau observam un anume tip de comportament relational intre mine si cineva cu care trebuia sa interactionez pentru a avansa profesional sau macar financiar...aici nu ma refer la vanzatoarea din alimentara...care sunt cam obraznice toate dar trecem peste acest aspect. Ma intrebam dupa atata timp, dupa atata nevoie de avansare, dupa atatea cuvinte mari spuse de cei ce ne conduc catre schimbare...ma asteptam si speram la mai bine...dar e mai rau...e mai rau fratilor ca birocratia tot aceeasi este, oamenii tot la fel sunt, mentalitatile tot de balta sunt si nervii mei tot la fel de saritori sunt(cu toate ca ma relaxasem totalmente dincolo...la ce liniste morala era...nici nu e de mirare ca ma imblanzisem) dar venirea in Romania si repetatele bete in roate aruncate de diferiti indivizi am redevenit o rautate(nu chiar in sensul rau al cuvantului) eu cred ca Romania te imbarbateaza si te face mai puternic...caci daca esti slab pot altii calca pe tine...ok, exista si cei ce sunt intentionat slabi si se lasa calcati in picioare pentru ca sunt niste lingai si vor sa pupe-n-fund (bravo voua...deveniti si poponari ca nu e distanta mare).
In orice caz...in Romania inevitabil trebuie sa calci pe cineva in picioare ca sa poti face ceva, sa poti realiza ceva si deasemenea inevitabil trebuie sa dai dovada de putere sa fi luat in seama...mai trebuie sa arati ca esti si prost ca daca te vad destept nu mai faci nimic cu ei...ca se panicheaza si dispar (le e frica de tine)...

Cel mai destept om in romania este cel care are capacitatea de a deveni prost in ochii altora caci doar asa poti castiga...